top of page

Imagine Picasso - Fényjáték és kiállítás

Picasso kiállítás Zürichben, Lichthalle Maag


Imagine ” – énekli John Lennon, mi pedig csukott szemmel és nyitott szívvel indulunk el a képzeletbeli utazásra. Imagine Picasso – azaz "Képzeld el Picassót", nemcsak a szemünket, hanem a lelkünket is rabul ejti. Képzeld el: Picasso 200 alkotását a falakra, padlóra és geometrikus tárgyakra vetítve, a színek és formák elbűvölő táncát járva.


Picasso fényshow kép
Picasso: Fürdőzők sorozat

Ahogy elmerülünk ebben a művészi csodában, megáll az idő. Legszívesebben még órákon át itt maradnék és csak nézném a lenyűgöző, folytonosan változó képeket. Minden festmény egy történetet mesél el, minden ecsetvonás Picasso zsenialitásáról tanúskodik és még évtizedekkel halála után is tovább inspirálja és meghökkenti a közönséget.


Az Imagine Picasso több, mint egy vizuális kiállítás; olyan élmény, amely minden érzékszervünket leköti. A gondosan összeválogatott zenei válogatás tökéletes kíséretként szolgál, összefonódik a képekkel, hogy érzelmeket és emlékeket idézzen elő, amelyekről nem is tudtuk, hogy léteznek. A látvány és a hang összekapcsolódik, és az élmény még sokáig bennünk marad.






Miközben ott állok, a gyorsan változó képek között, elönt a várakozás öröme. Hamarosan megjelenő könyvemben, a Picasso legenda 2050 -ben Picasso művészetének egy olyan fejezetét ismerhetitek meg, ami eddig mindenki elől rejtve volt. A híres-neves Picasso-legenda körüli rejtélyeket járjuk majd be, időutazáson veszünk részt, az 1920-as évekbe és a közeli jövőbe, 2050-be utazunk.


Csatlakozz hozzám ezen az úton! A "Picasso-legenda 2050"–egy rendkívüli kalandra invitál.






3 megtekintés

Bình luận


bottom of page